Čokoládové mini pavlovky

3:30 (h:m)
3:30 (h:m)
Porcie: 15-17 (ks)
Milované pavlovky vo vylepšenej verzii.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. Bielky vyšľaháme do peny a postupne pridávame cukor, šľaháme do tuhého snehu (približne 8 minút). Do vyšľahaného snehu ručne primiešame ocot, škrob a soľ. Pridáme preosiate kakao a nakoniec vmiešame nasekanú čokoládu.
  2. Na plech vystlaný papierom na pečenie pomocou cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou nanesieme hmotu do tvaru kolieska. Rúru predhrejeme na 180°C, po vložení plechu stiahneme teplotu na 150°C a pečieme 60 minút. Rúru vypneme a plech v nej necháme minimálne 2 hodiny, prípadne cez noc.
  3. Šľahačku vyšľaháme do polotuha. Vo vode rozmiešame stužovač spolu s citrónovou polevou a vylejeme do šľahačky. Vyšľaháme do tuha. Podľa potreby môžeme šľahačku dosladiť. Pripravenú šľahačku nanesieme na korpusy, dozdobíme čokoládou a posypeme kakaom.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.