Bezlepkový pudingáč

Bezlepkový pudingáč

Trvanie: 02:00 (h:m) Porcie: 30 (ks)
Najlepší čokoládový koláč? Pudingáč !
Ingrediencie
Cesto
  • 500g Bakery mix Liana
  • 50g kryštálový cukor
  • 3 PL olej
  • 21 g droždie
  • 450 ml mlieko
  • 3 bielka
Čokoládová plnka

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Urobíme kvások: 250 ml mlieko, droždie, pridáme trocha cukru a necháme nakysnúť 10 minút.

2. Do ďalšej misky si pripravíme zmes Bakery mix, olej, cukor a vylejeme vykysnutý kvások. Dolejeme ostatné mlieko a sneh z bielkov. Mixérom vypracujeme hladké cesto a pod fóliou necháme kysnúť 30 minút (ak je viac nakysnuté horšie sa s ním pracuje).

3. Cesto uložíme na dosku a rozdelíme na 4 časti. Každú časť cesta znova dobre spracujeme, aby sa dalo dobre rozvaľkať a stáčať. Každú časť rozvaľkáme na papieri na pečenie na ktorom budeme piecť do tvaru obdĺžnika a natrieme vychladnutou plnkou. Cesto stočíme ako roládu. Zoberieme 2 časti a stočíme. Treba dávať pozor, pretože cesto je jemné. Necháme ho podkysnúť 30 minút. Následne ho potrieme žĺtkom a pečieme 35 minút pri teplote 180°C. Vychladnutý koláč môžeme nakrájať.

Dobrý tip:
Najprv uvaríme plnku, aby nám stihla vychladnúť.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
  • 500g Bakery mix Liana
  • 50g kryštálový cukor
  • 3 PL olej
  • 21 g droždie
  • 450 ml mlieko
  • 3 bielka
Čokoládová plnka

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné