Bezlepkový okrúhly jablkový koláč
Cesto
- 200 g Universal mix Liana alebo Cake mix Liana
- 80 g cukor práškový
- 90 g zmäknuté maslo
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- vajce
Jablková plnka
- 2 vrecká Škoricový cukor Liana
- 4 ks jablká
Pudingová plnka
- 400 ml mlieko
- 1 vrecko Zlatý krém Liana
- 3 lyžice cukor
- V miske zmiešame suroviny na cesto a odložíme do chladničky.
- Očistíme a nakrájame jablká na polmesiačiky. Posypeme škoricovým cukrom.
- Na silikónovej podložke alebo na papieri na pečenie rozvaľkáme cesto a prenesieme do okrúhlej formy.
- Uvaríme puding z mlieka, Zlatého krému a cukru. Puding vylejeme na cesto a na puding uložíme jablká. Na záver posypeme zvyšným škoricovým cukrom.
- Pečieme pri 175°C 30 minút.
Cesto
- 200 g Universal mix Liana alebo Cake mix Liana
- 80 g cukor práškový
- 90 g zmäknuté maslo
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- vajce
Jablková plnka
- 2 vrecká Škoricový cukor Liana
- 4 ks jablká
Pudingová plnka
- 400 ml mlieko
- 1 vrecko Zlatý krém Liana
- 3 lyžice cukor
Produkty k receptu