Bezlepkový mega čokoládový koláč s jahodami

Bezlepkový mega čokoládový koláč s jahodami

Trvanie: 00:55 (h:m) Porcie: 24 (ks)
Mega chutný bezlepkový čokoládový koláč s jahodami a našou kvalitnou 70% čokoládou, ktorú sme pridali do cesta aj do plnky.
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Maslo a 120 g čokolády rozpustíme nad parou. Vajíčka spolu s cukrom vyšľaháme do peny a pridáme vychladnutú čokoládu. Postupne prisypeme Cake mix Liana, Fine mix Liana a Kakao tmavé. Zľahka vymiešame cesto.
  2. Formu vymastíme a vysypeme ryžovou múkou. Vylejeme cesto a rovnomerne rozotrieme. Na vrch poukladáme nakrájané jahody a upečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C cca 40 minút.
  3. 200 g čokolády roztopíme a do horúcej vmiešame kysú smotanu. Rozotrieme na vychladnutý čokoládový koláč a vrch ozdobíme jahodami.

Dobrý tip:
Koláč je chutnejší, ak ho vytiahneme z chladničky aspoň hodinu pred podávaním.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Ďalej potrebujeme
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné