Bezlepkový malinovo-smotanový zákusok so želatínou
Cesto
- 4 ks vajce
- 160 g cukor kryštálový
- 50 ml olej
- 150 ml vlažná voda
- 230 g Cake mix Liana
Smotanová želatína
- 150 ml studené mlieko
- 1 vrecko Želatína potravinárska číra Liana
- 250 ml smotana na šľahanie
- 400-500 g kyslá smotana
- cukor práškový podľa chuti
Želatína
- 600 ml voda
- 1 vrecko Želatína potravinárska číra Liana
- 1 vrecko LianaVIT malina
Ďalej potrebujeme
- maliny
- Bielky vyšľaháme do tuha, postupne pridávame kryštálový cukor, žĺtky, olej a vodu.
- Ručne vmiešame Cake mix a vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- Pečieme na 170°C 15-20 minút. Necháme úplne vychladnúť.
- Želatínu necháme napučať v mlieku.
- Vyšľaháme smotanu na šľahanie, do ktorej pridáme kyslú smotanu.
- Napučanú želatínu rozpustíme v mikrovlnnej rúre a za stáleho šľahania pridáme k smotane.
- Dosladíme podľa chuti a vylejeme na vychladnutý korpus.
- Necháme stuhnúť v chladničke.
- Druhú želatínu necháme napučať v 100 ml vody a vo zvyšnej vode rozmiešame LianaVIT.
- Maliny poukladáme na stuhnutú smotanu.
- Želatínu rozpustenú v mikrovlnnej rúre zmiešame s LianaVITOM. Počkáme, kým spadne pena a vylejem na koláč.
- Necháme v chladničke stuhnúť.
Cesto
- 4 ks vajce
- 160 g cukor kryštálový
- 50 ml olej
- 150 ml vlažná voda
- 230 g Cake mix Liana
Smotanová želatína
- 150 ml studené mlieko
- 1 vrecko Želatína potravinárska číra Liana
- 250 ml smotana na šľahanie
- 400-500 g kyslá smotana
- cukor práškový podľa chuti
Želatína
- 600 ml voda
- 1 vrecko Želatína potravinárska číra Liana
- 1 vrecko LianaVIT malina
Ďalej potrebujeme
- maliny
Produkty k receptu