Bezlepkový hrnčekový jablkový koláč
- 3 hrnčeky Cake mix Liana
 - 1 a 1/2 hrnčeka kryštálový cukor
 - 2 lyžice Kakao tmavé Liana
 - 1/2 hrnčeka mleté orechy
 - 20g Vanilínový cukor Liana
 - 1 ks Škoricový cukor Liana
 - 1 a 1/2 hrnčeka mlieko (môže byť aj acidofilné)
 - 1 hrnček olej
 - 1 hrnček nastrúhaných jabĺk
 - 2 vajcia
 
Dodatky
- džem
 - čokoláda na poliatie
 
- V miske premiešame najskôr suché prísady. Potom pridáme ostatné a vymiešame hladké cesto.Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný vysoký plech.
 - Pečieme vo vyhriatej rúre na 175°C asi 40 minút.
 - Ihneď po upečení potrieme koláč džemom a necháme vychladnúť.
 - Nakoniec polejeme čokoládovou polevou.
 
- 3 hrnčeky Cake mix Liana
 - 1 a 1/2 hrnčeka kryštálový cukor
 - 2 lyžice Kakao tmavé Liana
 - 1/2 hrnčeka mleté orechy
 - 20g Vanilínový cukor Liana
 - 1 ks Škoricový cukor Liana
 - 1 a 1/2 hrnčeka mlieko (môže byť aj acidofilné)
 - 1 hrnček olej
 - 1 hrnček nastrúhaných jabĺk
 - 2 vajcia
 
Dodatky
- džem
 - čokoláda na poliatie
 
Produkty k receptu