Bezlepkový broskyňový koláč so smotanou

1:45 (h:m)
2:05 (h:m)
Porcie: 20 - 25 (ks)
Šťavnatý bezlepkový broskyňový koláč s chutnou smotanovo - škoricovou polevou.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. Do 150 ml vlažného mlieka pridáme 1 KL cukru, droíždie a necháme cca 10 - 15 minút nakvasiť.
  2. Do kuchynského robota dáme Bakery mix, pripravený kvások z droždia, vajíčko, olej, zvyšný cukor a mlieko. Vypracujeme nelepivé cesto, prikryjeme fóliou a necháme 60 minút kysnúť.
  3. Broskyne necháme odkvapkať a potom ich nakrájame na hrubšie plátky. Vykysnuté cesto prenesieme na pomúčenú dosku a vypracujeme bochník. Vyvaľkáme hrubší plát a prenesieme na olejom vymastený plech. Necháme cca 20 minút podkysnúť.
  4. Cesto potrieme smotanou zmiešanou so Škoricovým cukrom a poukladáme broskyne. Vrch môžeme posypať škoricovým cukrom.
  5. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 200°C 20 minút dozlatista.
Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Ďalej potrebujeme

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.