Bezlepkové zázvorníky

  • Jednoduchý a vyhľadávaný recept najmä u tých, ktorí obľubujú štipľavú jedinečnú chuť zázvoru.
Bezlepkové zázvorníky
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    30
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
380 g Cake mix Liana
300 g práškový cukor
10 g mletý zázvor
½ lyžičky Sóda bikarbóna Liana
2 lyžice olej
3 ks vajcia

 

 

 

 

 

 

Postup

  1. 1.     V miske vymiešame všetky suroviny okrem Cake mix, tú postupne primiešame a spracujeme hustejšie cesto.
  2. 2.     Preložíme na pracovnú podložku posypanú práškovým cukrom, trošku cesto ešte vypracujeme a vyvaľkáme na 6 mm. Formičkou povykrajujeme zázvorníky a uložíme na jemne pomastený plech. Necháme 10 hodín vysušiť.
  3. 3.     Pečieme vo vyhriatej rúre na 150°C 15 minút do ružova.
  4. 4.     Aby neostali prilepené na plechu, tak pred a po upečení s nimi pohneme.

 

 

 

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.