Bezlepkové zapekané bagety

  • Chrumkavé zapekané bagetky, ktoré sa dajú pripraviť na rôzne spôsoby. My sme vyskúšali so šampiňónovo-mozzarelovou zmesou a syrom. Vynikajúcu chuť dodáva cesnak s maslom. Budete sa oblizovať :)
pre recept na Chrumkavé celozrnné bagety kliknite sem.
Bezlepkové zapekané bagety
  • 57
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:40
    (h:m)
  • Porcie
    4
    (ks)

Ingrediencie

2 bezlepkové bagety
400 g šampiňóny
soľ
čierne korenie
100 g mozzarela
1 PL maslo
1 strúčik cesnaku
150 g nastrúhaný syr
oregano 
kečup

 

 

 

Postup

1. Šampiňóny osolíme a okoreníme. Necháme 15 minút odležať. Potom ich zmiešame s mozzarelou. 
2. Rozkrojené bagetky potrieme maslom a cesnakom. 
3. Naplníme ich šampiňónovou zmesou a posypeme nastrúhaným syrom a oreganom. 
4. Pečieme 10 minút pri teplote 180°C. Nakoniec môžeme poliať kečupom. 
 
Dobrý tip:

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

57
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.