Bezlepkové zapekané bagety
- 2 bezlepkové bagety
- 400 g šampiňóny
- soľ
- čierne korenie
- 100 g mozzarela
- 1 PL maslo
- 1 strúčik cesnaku
- 150 g nastrúhaný syr
- oregano
- kečup
1. Šampiňóny osolíme a okoreníme. Necháme 15 minút odležať. Potom ich zmiešame s mozzarelou.
2. Rozkrojené bagetky potrieme maslom a cesnakom.
3. Naplníme ich šampiňónovou zmesou a posypeme nastrúhaným syrom a oreganom.
4. Pečieme 10 minút pri teplote 180°C. Nakoniec môžeme poliať kečupom.
Dobrý tip:
Bezlepkové bagety pripravíte podľa nášho receptu https://www.lianasro.sk/nase-recepty/bezlepkove-celozrnne-bagety-z-bread-white-a-dark
- 2 bezlepkové bagety
- 400 g šampiňóny
- soľ
- čierne korenie
- 100 g mozzarela
- 1 PL maslo
- 1 strúčik cesnaku
- 150 g nastrúhaný syr
- oregano
- kečup
Produkty k receptu