Bezlepkové zapekané bagety
Ingrediencie
2 bezlepkové bagety
400 g šampiňóny
soľ
čierne korenie
100 g mozzarela
1 PL maslo
1 strúčik cesnaku
150 g nastrúhaný syr
oregano
400 g šampiňóny
soľ
čierne korenie
100 g mozzarela
1 PL maslo
1 strúčik cesnaku
150 g nastrúhaný syr
oregano
kečup
Postup
1. Šampiňóny osolíme a okoreníme. Necháme 15 minút odležať. Potom ich zmiešame s mozzarelou.
2. Rozkrojené bagetky potrieme maslom a cesnakom.
3. Naplníme ich šampiňónovou zmesou a posypeme nastrúhaným syrom a oreganom.
4. Pečieme 10 minút pri teplote 180°C. Nakoniec môžeme poliať kečupom.
2. Rozkrojené bagetky potrieme maslom a cesnakom.
3. Naplníme ich šampiňónovou zmesou a posypeme nastrúhaným syrom a oreganom.
4. Pečieme 10 minút pri teplote 180°C. Nakoniec môžeme poliať kečupom.
Dobrý tip:
Bezlepkové bagety pripravíte podľa nášho receptu https://www.lianasro.sk/nase-recepty/bezlepkove-celozrnne-bagety-z-bread-white-a-dark