
Bezlepkové tortilly z Bread mix white Liana
Pre recept na Bezlepkové tortilly
- 1 hrnček Bread mix white Liana
- ½ KL soľ
- 1 PL olej
- 75 ml voda
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
- Bread mix white a soľ zmiešame, pridáme olej, vodu a vypracujeme tuhšie cesto.
- Na pomúčenej pracovnej doske rozdelíme cesto na 5 častí a vyvaľkáme tenkú placku. Pečieme na suchej panvici z obidvoch strán cca 1 minútu. Hotovú placku zabalíme do mikroténového vrecka, aby nestvrdla.
- Hotové placky plníme mäsom, zeleninou a dressingom.
- 1 hrnček Bread mix white Liana
- ½ KL soľ
- 1 PL olej
- 75 ml voda
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
Produkty k receptu