Bezlepkové syrovo-salámové pagáče

  • Vyskúšajte skvelé syrové pagáče, ochutené salámou, ktoré zvládne úplne každý.
Pre recept na Bezlepkové oškvarkové pagáčiky kliknite sem.
Bezlepkové syrovo-salámové pagáče
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:40
    (h:m)
  • Porcie
    40
    (ks)

Ingrediencie

300 g Bakery mix Liana
30 g Múka z červenej šošovice Liana
210 g maslo
100 g jemná saláma
1 ks tavený syr v črievku
2 PL kyslá smotana
1,5 KL soľ
 
Ďalej potrebujeme:
Ryžová múka Liana na podsypanie
vajce na potretie
ľanové, sezamové a slnečnicové semienka na posypanie

Postup

1. Salámu nakrájame na jemno a zmiešame všetky ingrediencie.  Vypracujeme kompaktné cesto, zabalíme ho do fólie a necháme cca 1 hodinu odpočívať v chladničke. 
 
2. Na pomúčenej pracovej doske vyvaľkáme cesto na hrúbku cca 0,5 cm a vykrajujeme kolieska. Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme semienkami a pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C približne 13-15 minút.
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.