Bezlepkové syrovo-salámové pagáče
- 300 g Bakery mix Liana
- 30 g Múka z červenej šošovice Liana
- 210 g maslo
- 100 g jemná saláma
- 1 ks tavený syr v črievku
- 2 PL kyslá smotana
- 1,5 KL soľ
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
- vajce na potretie
- ľanové, sezamové a slnečnicové semienka na posypanie
- Salámu nakrájame na jemno a zmiešame všetky ingrediencie. Vypracujeme kompaktné cesto, zabalíme ho do fólie a necháme cca 1 hodinu odpočívať v chladničke.
- Na pomúčenej pracovej doske vyvaľkáme cesto na hrúbku cca 0,5 cm a vykrajujeme kolieska. Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie. Potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme semienkami a pečieme vo vyhriatej rúre na 200°C približne 13-15 minút.
- 300 g Bakery mix Liana
- 30 g Múka z červenej šošovice Liana
- 210 g maslo
- 100 g jemná saláma
- 1 ks tavený syr v črievku
- 2 PL kyslá smotana
- 1,5 KL soľ
Ďalej potrebujeme
- Ryžová múka Liana na podsypanie
- vajce na potretie
- ľanové, sezamové a slnečnicové semienka na posypanie
Produkty k receptu