Bezlepkové snehové indiánky
play

Bezlepkové snehové indiánky

Porcie: 12 (ks)
Ingrediencie

Piškóta

Bielková plnka

Poleva


 

 

 

 

 

 

Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh.
  2. Žĺtky s práškovým a vanilínovým cukrom vyšľaháme do peny. 
  3. Do vyšľahaných žĺtkov primiešame Universal mix a Zlatý krém. Nakoniec zľahka pridáme tuhý sneh z bielkov.
  4. Cesto vložíme do cukrárskeho vrecka a dávkujeme na plech.
  5. Pečieme 10-12 minút pri 180°C. Upečené piškóty necháme vychladnúť.
  6. Pripravíme plnku: 2/3 cukru uvaríme na 116°C.
  7. Medzitým vyšľaháme bielky so zvyšným cukrom, džemom a kyselinou citrónovou. Keď je sneh tuhý, pomaly prilievame horúci cukrový rozvar. Za stáleho šľahania necháme mierne vychladnúť. 
  8. Na upečené a vychladnuté piškóty dávkujeme bielkovú plnku do tvaru špica. Necháme stuhnúť v chladničke.
  9. Pripravíme punčovú polevu podľa návodu na obale. Stuhnuté špice postupne namáčame do pripravenej polevy. Necháme stuhnúť v chlade.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie

Piškóta

Bielková plnka

Poleva


 

 

 

 

 

 

Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné