Bezlepkové profiteroles
- 120 g Cake mix Liana
 - 100 g maslo
 - 100 ml voda
 - 3 ks vajcia
 - štipka soli
 
Plnka
- 400 ml mlieko
 - 46 g Puding mliečna čokoláda Liana
 - 100 g maslo alebo rastlinný tuk
 - 100 g kryštálový cukor
 
1. Vodu, maslo a štipku soli dáme zovrieť. Za stáleho miešania pomaly nasypeme Cake mix a na miernom ohni varíme, kým nevznikne hustá kaša, ktorá sa nelepí na steny nádoby. Necháme vychladnúť. Do vychladnutej kaše zašľaháme po jednom vajcia. Cesto dáme do cukrárskeho vrecka a tvarujeme guľky na plech vystlaný papierom na pečenie. Pred pečením postriekame vodou. Dáme upiecť pri 170°C 10-15 minút (podľa veľkosti profiteroles).
2. Uvaríme puding. Ešte horúci ho potrieme kockou masla, aby sa na povrchu nevytvorila kôrka a necháme vychladnúť.
3. Maslo vyšľaháme s cukrom do peny a po lyžiciach primiešame vychladnutý puding.
4. Ihlicou urobíme v spodnej časti profiterolky dierku a zdobiacim vreckom naplníme vnútro. Nakoniec posypeme práškovým cukrom.
- 120 g Cake mix Liana
 - 100 g maslo
 - 100 ml voda
 - 3 ks vajcia
 - štipka soli
 
Plnka
- 400 ml mlieko
 - 46 g Puding mliečna čokoláda Liana
 - 100 g maslo alebo rastlinný tuk
 - 100 g kryštálový cukor
 
Produkty k receptu