Bezlepkové plnené bagetky
play

Bezlepkové plnené bagetky

Trvanie: 1:30 (h:m) Porcie: 6 (ks)
Ingrediencie
  • 500 ml vlažná voda
  • 20 g droždie
  • 2 PL kryštálový cukor
  • 500 g Rolls mix Liana
  • 1 KL soľ
  • 6 PL olivový olej
Ďalej potrebujeme:
  • 1:2 voda a olej
  • olivový olej
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Zmiešame približne 100 ml vody, droždie a cukor, necháme cca 10 minút vzísť kvások.
  2. Rolls mix, soľ, pripravený kvások a zvyšnú vodu miešame mixérom s hnetacími metličkami. Počas miešania pridáme olej. Cesto prikryjeme a necháme 30 minút kysnúť.
  3. Vykysnuté cesto na naolejovanej podložke rozdelíme na 6 častí, zľahka vytvarujeme bagetky, ktoré uložíme do formy. Prikryjeme a necháme 30 minút podkysnúť.
  4. Bagetky jemne narežeme a potrieme zmesou oleja a vody. Pečieme pri 230°C približne 16 minút.
  5. Bagetky naplníme podľa chuti šunkou, syrom, či zeleninou.
Dobrý tip:
Aby bolo cesto nadýchanejšie, po vykysnutí je s ním potrebné jemne manipulovať.

 

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • 500 ml vlažná voda
  • 20 g droždie
  • 2 PL kryštálový cukor
  • 500 g Rolls mix Liana
  • 1 KL soľ
  • 6 PL olivový olej
Ďalej potrebujeme:
  • 1:2 voda a olej
  • olivový olej
Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné