Bezlepkové parížske rožky

Bezlepkové a bezmliečne parížske rožky

Trvanie: 02:30 (h:m) Porcie: 70 (ks)
Nesmú chýbať na žiadnej dobrej oslave.
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Poleva
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Všetky suroviny na cesto zmiešame rukou a odložíme cca na 1 hodinu do chladničky.

2. Potom cesto vyberieme a vtlačíme do silikónovej formy na rožteky. Cesto sa pri pečení nafúkne! Pečieme pri teplote 180°C cca 10 minút. Mierne vychladnuté rožteky vyberieme z formy.

3. 500 ml mlieka, cukor a čokoládu spolu zohrejeme. V 100 ml mlieka rozmiešame Zlaté krémy a pridáme do zohriateho mlieka s čokoládou. Uvaríme hustú kašu. Do horúcej kaše zašľaháme rastlinný margarín pokiaľ sa neroztopí a nespojí s kašou. Za občasného miešania necháme vychladnúť a potom vyšľaháme mixérom.

4. Plnku dáme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou a nastriekame na upečené rožteky.

5. Nad parou rozpustíme čokoládu s tukom. Necháme mierne vychladnúť a následne namáčame rožteky s plnkou. Necháme na mriežke stuhnúť.

Dobrý tip:
Parížske rožky môžeme upiecť aj 2-3 dni pred plnením. Vydržia, ak ich uskladníme v dóze a necháme v suchu.

Dobrý tip 2:
Plnku môžeme pripraviť aj deň vopred, aby v noci poriadne stuhla v chladničke.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Poleva
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné