Bezlepkové lízatká CAKE POPS

  • Skvelé sladké prekvapenie pre najmenších.
pre recept na Lízatká Cake pops s klasickou pšeničnou múkou kliknite sem.
Bezlepkové lízatká CAKE POPS
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Piškóta:
1 hrnček Cake mix Liana
1/2 čajovej lyžičky soľ
1/2 hrnčeka kryštálový cukor
1/2 hrnčeka mlieko
1/4 hrnčeka olej
1 vajce

 
Poleva:
150 g Poleva jogurtová s jahodovou príchuťou alebo Poleva biela alebo Poleva čokoládová
50 g stužený tuk 
1 lyžica olej
 
Dodatky:
paličky na lolly pops, farebný perličkový posyp, oblátkové kvety , silikónová forma na cake pops
 
 

 

 

 

 

 

Postup

1. Všetky suroviny na piškótu zmiešame v nádobe a lejeme do silikónovej formy na cake pops. 
2. Uzavrieme a dáme do rúry piecť pri teplote 180 °C na cca 15-20 min. 
3. Po upečení necháme vychladnúť. 
4. Napichneme paličky na lízatká tzv. lolly pops a obalíme v jahodovej poleve. 
5. Jahodovú polevu pripravíme roztopením polevy, stuženého tuku a oleja. Povrch ozdobíme rôznymi perličkami, drobnými kvetmi a pod.

 

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.