Bezlepkové lízatká CAKE POPS
Ingrediencie
Piškóta:
1 hrnček Cake mix Liana
1/2 čajovej lyžičky soľ
1/2 hrnčeka kryštálový cukor
1/2 hrnčeka mlieko
1/4 hrnčeka olej
1 vajce
1 hrnček Cake mix Liana
1/2 čajovej lyžičky soľ
1/2 hrnčeka kryštálový cukor
1/2 hrnčeka mlieko
1/4 hrnčeka olej
1 vajce
Poleva:
150 g Poleva jogurtová s jahodovou príchuťou alebo Poleva biela alebo Poleva čokoládová
50 g stužený tuk
1 lyžica olej
Dodatky:
paličky na lolly pops, farebný perličkový posyp, oblátkové kvety , silikónová forma na cake pops
Postup
1. Všetky suroviny na piškótu zmiešame v nádobe a lejeme do silikónovej formy na cake pops.
2. Uzavrieme a dáme do rúry piecť pri teplote 180 °C na cca 15-20 min.
3. Po upečení necháme vychladnúť.
4. Napichneme paličky na lízatká tzv. lolly pops a obalíme v jahodovej poleve.
5. Jahodovú polevu pripravíme roztopením polevy, stuženého tuku a oleja. Povrch ozdobíme rôznymi perličkami, drobnými kvetmi a pod.
2. Uzavrieme a dáme do rúry piecť pri teplote 180 °C na cca 15-20 min.
3. Po upečení necháme vychladnúť.
4. Napichneme paličky na lízatká tzv. lolly pops a obalíme v jahodovej poleve.
5. Jahodovú polevu pripravíme roztopením polevy, stuženého tuku a oleja. Povrch ozdobíme rôznymi perličkami, drobnými kvetmi a pod.