Bezlepkové lístkové krekry

  • Výborná slaná pochúťka.
pre recept na Bezlepkové bryndzové krekry kliknite sem.
Bezlepkové lístkové krekry
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:

1 balenie nátierkové maslo bez príchute

2 tégliky Cake mix Liana

100 g rastlinný tuk

1 ks vajce

 

 

 

Postup

1.     Suroviny spracujeme a necháme 24 hodín odležať v chladničke.
2.     Pred použitím necháme 2 hodiny pri izbovej teplote.
3.     Cesto rozvaľkáme na 2-3 mm. Celý plát potrieme žĺkom a posypeme rascou / makom.
4.     Pokrájame radielkom na menšie kúsky.
5.     Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 200°C cca 10 minút.
 

 

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.