Bezlepkové kardinál rezy s ovocím a krémom z bielej čokolády
- 10 ks vajce
- 340 g cukor kryštálový
- 10 g Zlatý krém Liana
- 20 g Vanilínový cukor Liana
- 60 g Cake mix Liana
Krém
- 350 ml rastlinná smotana na šľahanie
- 150 g Čokoláda BIELA Liana
- 250 g mascarpone
Ďalej potrebujeme
- ovocie
- džem/ovocie v želé
- Dekoračný bezlepkový nerozpustný práškový cukor Liana
- 8 bielkov vyšľaháme dotuha, postupne pridávame 210 g kryštálového cukru a na záver zašľaháme Zlatý krém.
- K 8 žĺtkom pridáme 2 celé vajcia a šľaháme do peny. Postupne pridávame zvyšný krýštálový a vanilínový cukor. Ručne vmiešame Cake mix Liana.
- Pomocou cukrárskeho vrecka nanášame pásy snehu a cesta na plech vyložený papierom na pečenie tak, aby sa pásy striedali.
- Pečieme na 170-180°C 20-25 minút. Necháme vychladnúť.
- Čokoládu roztopíme v mikrovlnnej rúre v 15 sekundových intervaloch.
- Výšľaháme smotanu, do ktorej postupne pridáme mascarpone a vychladnutú roztopenú čokoládu.
- Korpus rozdelíme na polovicu. Jednu čast preložíme na podložku, druhú zatiaľ odložíme. Korpus na podložke naplníme krémom, džemom alebo ovocím v želé a čerstvým ovocím. Prikryjeme odloženým korpusom, pocukrujeme alebo dozdobíme podľa fantázie.
- 10 ks vajce
- 340 g cukor kryštálový
- 10 g Zlatý krém Liana
- 20 g Vanilínový cukor Liana
- 60 g Cake mix Liana
Krém
- 350 ml rastlinná smotana na šľahanie
- 150 g Čokoláda BIELA Liana
- 250 g mascarpone
Ďalej potrebujeme
- ovocie
- džem/ovocie v želé
- Dekoračný bezlepkový nerozpustný práškový cukor Liana
Produkty k receptu