Bezlepkové kakaovo-škoricové marokánky
- 90 g Universal mix Liana
- 1 PL Kakao tmavé Liana
- 200 ml sójová smotana
- 300 ml sójové mlieko
- 2 vrecká Škoricový cukor Liana
- 100 g rastlinný tuk
- 120 g cukor trstinový
- 200 g mix orechov - arašidy, vlašské a lieskové orechy
- 100 g sušené ovocie - slivky, figy, hrozienka
- 100 g kandizovaná kôra - citrónová, pomarančová
Na potretie
- 100g Čokoláda Liana 70%
- 30 g rastlinný tuk
- Z Universal mix, rastlinného tuku, trstinového a škoricového cukru, smotany a mlieka uvaríme hustú kašu. Ešte do horúcej kaše vmiešame nasekané sušené ovocie, kandizovanú kôru a orechy.
- Na plech vystlaný papierom na pečenie kladieme kôpky sladkej zmesi, ktoré lyžicou roztlačíme na placky. Pečieme na 200 °C cca 12 minút. Necháme vychladnúť.
- Čokoládu s tukom rozpustíme vo vodnom kúpeli a natrieme ňou spodnú časť marokániek. Necháme stuhnúť.
- 90 g Universal mix Liana
- 1 PL Kakao tmavé Liana
- 200 ml sójová smotana
- 300 ml sójové mlieko
- 2 vrecká Škoricový cukor Liana
- 100 g rastlinný tuk
- 120 g cukor trstinový
- 200 g mix orechov - arašidy, vlašské a lieskové orechy
- 100 g sušené ovocie - slivky, figy, hrozienka
- 100 g kandizovaná kôra - citrónová, pomarančová
Na potretie
- 100g Čokoláda Liana 70%
- 30 g rastlinný tuk
Produkty k receptu