Bezlepkové kakaovo-škoricové marokánky

  • Bezlepkové marokánky, nie len plné sladkého ovocia, ale aj škorice a kakaa.
Pre recept na Bezlepkové marokánky kliknite sem.
Bezlepkové kakaovo-škoricové marokánky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:60
    (h:m)
  • Porcie
    40-45
    (ks)

Ingrediencie

90 g Universal mix Liana
1 PL Kakao tmavé Liana
200 ml sójová smotana
300 ml sójové mlieko
2 vrecká Škoricový cukor Liana
100 g rastlinný tuk
120 g cukor trstinový
200 g mix orechov - arašidy, vlašské a lieskové orechy
100 g sušené ovocie - slivky, figy, hrozienka
100 g kandizovaná kôra - citrónová, pomarančová
 
Na potretie:
100g Čokoláda Liana 70%
30 g rastlinný tuk

Postup

1. Z Universal mix, rastlinného tuku, trstinového a škoricového cukru, smotany a mlieka uvaríme hustú kašu. Ešte do horúcej kaše vmiešame nasekané sušené ovocie, kandizovanú kôru a orechy.
 
2. Na plech vystlaný papierom na pečenie kladieme kôpky sladkej zmesi, ktoré lyžicou roztlačíme na placky. Pečieme na 200 °C cca 12 minút. Necháme vychladnúť.
 
3.  Čokoládu s tukom rozpustíme vo vodnom kúpeli a natrieme ňou spodnú časť marokániek. Necháme stuhnúť.
 
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.