Bezlepkové jablkové rolky

Bezlepkové jablkové rolky

Trvanie: 00:40 (h:m) Porcie: 16 (ks)
Šálka bylinkového čaju a škoricovo-vanilkovo-jablkové rolky je bezchybná možnosť poobedňajšieho oddychu.
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • cukor práškový na záverečné posypanie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Jablká ošúpeme a nastrúhame na hrubšom strúhadle. Spolu s kryštálovým a škoricovým cukrom dusíme na panvici pokiaľ sa nevyparí šťava a kým nezmäknú.
  2. Maslo dáme na 20 sekúnd do mikrovlnnej rúry a pridáme ho k ostatným surovinám. Rozmiešame vareškou a následne pridáme Universal mix. Vypracované cesto preložíme na dosku a rozdelíme na 16 častí. Urobíme guľôčky, ktoré vyvaľkáme do oválneho tvaru. Natrieme lyžičku vychladnutnej jablkovej plnky a zrolujeme.
  3. Pečieme vo vyhriatej rúre na plechu vystlanom papierom na pečenie 30 minút pri 180°C. Necháme vychladnúť a posypeme práškovým cukrom.

Dobrý tip:
Cesto netreba na pracovnej doske podsypávať múkou, pretože je dostatočne mastné.

Dobrý tip 2:
Jablkové rolky podávame s bylinkovým čajom.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • cukor práškový na záverečné posypanie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné