
Bezlepkové halušky s cícerovou múkou
pre recept na Klasické bezlepkové halušky
- 1 šálka Universal mix Liana
- ½ šálky Ciroková múka Liana
- 1 šálka voda
- 1 vajce
- soľ
- olej
- šálka = 250 ml
- Do misy vložíme všetky suroviny, okrem oleja a vareškou vymiešame hladké cesto.
- Vo väčšom hrnci necháme zovrieť vodu a cez haluškár pretlačíme cesto. Počas varenia občas premiešame. Keď halušky vyplávajú na vrch, necháme povariť ďalšie 2-3 minúty a vyberieme.
- Na záver pripravené halušky omastíme olejom a premiešame.
- 1 šálka Universal mix Liana
- ½ šálky Ciroková múka Liana
- 1 šálka voda
- 1 vajce
- soľ
- olej
- šálka = 250 ml
Produkty k receptu