- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepkové brownies muffiny
Bezlepkové brownies muffiny
Trvanie: 00:20 (h:m)
Porcie: 12 (ks)
Bezlepkové čokoládové muffiny v štýle brownies s mandľami v ceste aj s plátkami na povrchu.
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
- 200 g Čokoláda 70% Liana
- 100 g cukor kryštálový
- 90 g maslo
- 70 g Cake mix Liana
- 20 g mleté mandle
- 15 g Kakao tmavé Liana
- ½ vrecka Vanilínový cukor Liana
- 2 vajcia
- 5 KL voda vlažná
- 3 KL instantná káva
- hrsť čokoládové kúsky
- štipka soli
- plátky mandlí na posypanie
- Čokoládu a maslo roztopíme nad parou. Vo vlažnej vode rozpustíme kávu a primiešame k čokoláde a maslu.
- V druhej miske zmiešame suché suroviny - Cake mix, mandle, cukor, soľ, čokoládové kúsky a Vanilínový cukor. Pridáme vajíčka a metličkou poriadne vymiešame. Cesto rozdelíme na 2 časti a do jednej pridáme Kakao tmavé a čokoládovú zmes.
- Do formy na muffiny uložíme papierové košíčky. Lyžicou nalejeme polovicu tmavého cesta, potom biele cesto a zalejeme zvyšným tmavým cestom. Špáradlom jemne premiešame. Vrch posypeme mandľovými plátkami.
- Rúru vyhrejeme na 175°C a pečieme 20 minút. Necháme vychladnúť.
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
- 200 g Čokoláda 70% Liana
- 100 g cukor kryštálový
- 90 g maslo
- 70 g Cake mix Liana
- 20 g mleté mandle
- 15 g Kakao tmavé Liana
- ½ vrecka Vanilínový cukor Liana
- 2 vajcia
- 5 KL voda vlažná
- 3 KL instantná káva
- hrsť čokoládové kúsky
- štipka soli
- plátky mandlí na posypanie
Produkty k receptu