Bezlepkové a bezmliečne cupcakes s višňou a malinovou šľahačkou
- 240 g Cake mix Liana
 - 20 g Kakao tmavé Liana
 - 200 g práškový cukor
 - 5 ks vajcia
 - 150 ml voda
 - 150 ml olej
 - 27 ks odkôstkované višne
 
Plnka
- 500 ml rastlinná šľahačka
 - 150 ml vlažná voda
 - 1 ks Stabilizátor šľahačky malina Liana
 
Dodatky
- čerstvé maliny na ozdobu
 
1. Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny. V druhej miske zmiešame Cake mix a kakao tmavé. Do vyšľahanej vajíčkovej zmesi pridáme olej, vodu a polovicu Cake mix s kakaom, vyšľaháme. Potom pridáme zvyšnú časť múčnej zmesi s kakaom a došľaháme.
2. Do formy na muffiny uložíme papierové košíčky. Naplníme ich 3/4 cestom a na vrch každého košíčka jemne zatlačíme a uložíme višňu. Vložíme do vyhriatej rúry pri teplote 190°C a pečieme cca 20 minút. Necháme vychladnúť.
3. Rastlinnú šľahačku vyšľaháme do polotuha. V 150 ml vlažnej vode rozmiešame stabilizátor šľahačky. Takto pripravený stabilizátor vylejeme do polovyšľahanej šľahačky a ručným mixérom vyšľaháme pokiaľ hmota nie je tuhá.
4. Cukrárske vrecko naplníme malinovou šľahačkou a s ozdobnou špičkou nastriekame na košíčky. Necháme cca 2 hodiny stuhnúť v chladničke.
5. Nakoniec môžeme ozdobiť čerstvou malinou, cukríkmi, orieškami, čokoládou atď.
Dobrý tip:
Rastlinné šľahačky väčšinou už obsahujú cukor. Po vyšľahaní šľahačky treba ochutnať a prípadne si dosladiť podľa seba. 
- 240 g Cake mix Liana
 - 20 g Kakao tmavé Liana
 - 200 g práškový cukor
 - 5 ks vajcia
 - 150 ml voda
 - 150 ml olej
 - 27 ks odkôstkované višne
 
Plnka
- 500 ml rastlinná šľahačka
 - 150 ml vlažná voda
 - 1 ks Stabilizátor šľahačky malina Liana
 
Dodatky
- čerstvé maliny na ozdobu
 
Produkty k receptu