Bezlepková trasená torta s ovocím

  • Rýchla dobrota, pri ktorej stačí potriasť suroviny
Bezlepková trasená torta s ovocím
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:15
    (h:m)
  • Porcie
    12-16
    (ks)

Ingrediencie

230 g Cake mix Liana
160 g cukor
4 vajcia
150 ml vlažná voda
50 ml olej
 
Suroviny na plnku:
250 g kyslá smotana
312 g mandarínkový alebo iný ovocný kompót
50 ml mlieko
80 g Vanilkový cukrársky krém za studena
1-2 lyžice tvaroh jemný
2 lyžice práškový cukor
 
Suroviny na šľahačku:
1 ks smotana na šľahanie (200-250 g)
1 ks kyslá smotana (200 g)
1 ks Vanilínový cukor Liana
1-2 PL práškový cukor
 

 



 

 

 

 

Postup

1.  Bielky vyšľaháme na tuhý sneh, postupne pridáme cukor a po jednom žĺtky, na záver pomaly prilievame vodu a  olej.  Zľahka primiešame Cake mix. Vylejeme na papierom na pečenie vystlaný plech a pečieme na  180°C 15-20 minút.
 
2. Všetky suroviny na plnku dáme do jednej nádoby, ktorú uzatvoríme pokrievkou a trasieme cca 1 minútu do premiešania všetkých surovín. Nakoniec môžeme ešte vareškou dôkladnejšie premiešať. Natrieme na upečený vychladnutý bezlepkový korpus.
 
3.  Vyšľaháme smotanu na šľahanie, primiešame kyslú smotanu a cukor. Šľahačku natrieme na plnku. Dáme na cca 1 hodinu do chladničky stuhnúť.
 
4.  Ozdobíme postrúhanou čokoládou.

 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.