- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepková trasená torta s ovocím
Bezlepková trasená torta s ovocím
Trvanie: 00:15 (h:m)
Porcie: 12-16 (ks)
Rýchla dobrota, pri ktorej stačí potriasť suroviny
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
- 230 g Cake mix Liana
- 160 g cukor
- 4 vajcia
- 150 ml vlažná voda
- 50 ml olej
Suroviny na plnku
- 250 g kyslá smotana
- 312 g mandarínkový alebo iný ovocný kompót
- 50 ml mlieko
- 80 g Vanilkový cukrársky krém za studena
- 1-2 lyžice tvaroh jemný
- 2 lyžice práškový cukor
Suroviny na šľahačku
- 1 ks smotana na šľahanie (200-250 g)
- 1 ks kyslá smotana (200 g)
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
- 1-2 PL práškový cukor
1. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh, postupne pridáme cukor a po jednom žĺtky, na záver pomaly prilievame vodu a olej. Zľahka primiešame Cake mix. Vylejeme na papierom na pečenie vystlaný plech a pečieme na 180°C 15-20 minút.
2. Všetky suroviny na plnku dáme do jednej nádoby, ktorú uzatvoríme pokrievkou a trasieme cca 1 minútu do premiešania všetkých surovín. Nakoniec môžeme ešte vareškou dôkladnejšie premiešať. Natrieme na upečený vychladnutý bezlepkový korpus.
3. Vyšľaháme smotanu na šľahanie, primiešame kyslú smotanu a cukor. Šľahačku natrieme na plnku. Dáme na cca 1 hodinu do chladničky stuhnúť.
4. Ozdobíme postrúhanou čokoládou.
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
- 230 g Cake mix Liana
- 160 g cukor
- 4 vajcia
- 150 ml vlažná voda
- 50 ml olej
Suroviny na plnku
- 250 g kyslá smotana
- 312 g mandarínkový alebo iný ovocný kompót
- 50 ml mlieko
- 80 g Vanilkový cukrársky krém za studena
- 1-2 lyžice tvaroh jemný
- 2 lyžice práškový cukor
Suroviny na šľahačku
- 1 ks smotana na šľahanie (200-250 g)
- 1 ks kyslá smotana (200 g)
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
- 1-2 PL práškový cukor
Produkty k receptu