Bezlepková toffee roláda
Ingrediencie
Cesto:
60 g Cake mix Liana
5 PL cukor práškový
5 ks vajcia
1 PL Kakao tmavé Liana
Plnka:
300 ml smotana na šľahanie
60 ml voda
40 g Stabilizátor šľahačky TOFFEE Liana
3 PL cukor práškový
Ďalej potrebujeme:
malinový džem
hrsť sekaných lieskových orechov
Postup
1. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme preosiatu Cake mix a zľahka vmiešame vyšľahaný tuhý sneh. 3 lyžice cesta odoberieme a zmiešame s kakaom tmavým.
2. Plech vystelieme papierom na pečenie. Do cukrárskeho vrecka dáme kakaové cesto a na papier nakreslíme vzor. Necháme zapiecť vo vyhriatej rúre pri 170°C 3 minúty. Plech z rúry vytiahneme a rovnomerne rozotrieme biele cesto, zarovnáme a pečieme 10 minút.
3. Čistú utierku poriadne pokropíme vodou a upečené cesto aj s papierom na pečenie zrolujeme do mokrej utierky. Necháme vychladnúť.
4. Smotanu s cukrom vyšľaháme do polotuha. Stabilizátor šľahačky TOFFEE rozmiešame metličkou vo vlažnej vode a ihneď vlejeme do šľahačky. Šľaháme do tuha.
5. Z rolády stiahneme papier na pečenie, potrieme džemom, šľahačkou, posypeme orieškami a zrolujeme. Necháme stuhnúť.