Bezlepková toffee roláda

Bezlepková toffee roláda

Trvanie: 00:45 (h:m) Porcie: 23 (ks)
Nadýchaná roláda plnená malinovým džemom a stabilizátorom šľahačky TOFFEE Liana.
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • malinový džem
  • hrsť sekaných lieskových orechov
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme preosiatu Cake mix a zľahka vmiešame vyšľahaný tuhý sneh. 3 lyžice cesta odoberieme a zmiešame s kakaom tmavým.
  2. Plech vystelieme papierom na pečenie. Do cukrárskeho vrecka dáme kakaové cesto a na papier nakreslíme vzor. Necháme zapiecť vo vyhriatej rúre pri 170°C 3 minúty. Plech z rúry vytiahneme a rovnomerne rozotrieme biele cesto, zarovnáme a pečieme 10 minút.
  3. Čistú utierku poriadne pokropíme vodou a upečené cesto aj s papierom na pečenie zrolujeme do mokrej utierky. Necháme vychladnúť.
  4. Smotanu s cukrom vyšľaháme do polotuha. Stabilizátor šľahačky TOFFEE rozmiešame metličkou vo vlažnej vode a ihneď vlejeme do šľahačky. Šľaháme do tuha.
  5. Z rolády stiahneme papier na pečenie, potrieme džemom, šľahačkou, posypeme orieškami a zrolujeme. Necháme stuhnúť.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Plnka
Ďalej potrebujeme
  • malinový džem
  • hrsť sekaných lieskových orechov
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné