Bezlepková toffee roláda
Cesto
- 60 g Cake mix Liana
- 5 PL cukor práškový
- 5 ks vajcia
- 1 PL Kakao tmavé Liana
Plnka
- 300 ml smotana na šľahanie
- 60 ml voda
- 40 g Stabilizátor šľahačky TOFFEE Liana
- 3 PL cukor práškový
Ďalej potrebujeme
- malinový džem
- hrsť sekaných lieskových orechov
- Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme preosiatu Cake mix a zľahka vmiešame vyšľahaný tuhý sneh. 3 lyžice cesta odoberieme a zmiešame s kakaom tmavým.
- Plech vystelieme papierom na pečenie. Do cukrárskeho vrecka dáme kakaové cesto a na papier nakreslíme vzor. Necháme zapiecť vo vyhriatej rúre pri 170°C 3 minúty. Plech z rúry vytiahneme a rovnomerne rozotrieme biele cesto, zarovnáme a pečieme 10 minút.
- Čistú utierku poriadne pokropíme vodou a upečené cesto aj s papierom na pečenie zrolujeme do mokrej utierky. Necháme vychladnúť.
- Smotanu s cukrom vyšľaháme do polotuha. Stabilizátor šľahačky TOFFEE rozmiešame metličkou vo vlažnej vode a ihneď vlejeme do šľahačky. Šľaháme do tuha.
- Z rolády stiahneme papier na pečenie, potrieme džemom, šľahačkou, posypeme orieškami a zrolujeme. Necháme stuhnúť.
Cesto
- 60 g Cake mix Liana
- 5 PL cukor práškový
- 5 ks vajcia
- 1 PL Kakao tmavé Liana
Plnka
- 300 ml smotana na šľahanie
- 60 ml voda
- 40 g Stabilizátor šľahačky TOFFEE Liana
- 3 PL cukor práškový
Ďalej potrebujeme
- malinový džem
- hrsť sekaných lieskových orechov
Produkty k receptu