Bezlepková šachovnica

  • skvelý recept pre milovníkov tvarohových zákuskov
Bezlepková šachovnica
  • 100
    hodnotenie
  • Trvanie
    50 minút
    (h:m)
  • Porcie
    50
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
200 g Cake mix Liana
4 vajcia
100 g cukor
150 ml olej
50 ml mlieko
2 PL Kakao tmavé Liana
 
Tvarohový krém:
750 g jemný tvaroh
200 g zmäknuté maslo
140 g práškový cukor
1 ks Vanilínový cukor Liana
2 PL rum
 
Čokoládová poleva Liana

Postup

1. Piškótu pripravíme vyšľahaním vajec s cukrom, následne pridáme ostatné ingrediencie na cesto.
 
2. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 170°C 20-25 minút. Necháme vychladnúť.
 
3. Na krém dôkladne vyšľaháme zmäknuté maslo s cukrom a Vanilínovým cukrom, pridáme tvaroh a rum.
 
4. Vychladnutý korpus pokrájame na rovnaké pásiky, ktoré striedavo s plnkou prekladáme do hlbšieho plechu v dvoch vrstvách.
 
5. Necháme stuhnúť. Nakoniec povrch polejeme čokoládovou polevou.
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

100
Počet hodnotení: 1
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.