Bezlepková šachovnica
Cesto
- 200 g Cake mix Liana
- 4 vajcia
- 100 g cukor
- 150 ml olej
- 50 ml mlieko
- 2 PL Kakao tmavé Liana
Tvarohový krém
- 750 g jemný tvaroh
- 200 g zmäknuté maslo
- 140 g práškový cukor
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
- 2 PL rum
- Čokoládová poleva Liana
- Piškótu pripravíme vyšľahaním vajec s cukrom, následne pridáme ostatné ingrediencie na cesto.
- Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 170°C 20-25 minút. Necháme vychladnúť.
- Na krém dôkladne vyšľaháme zmäknuté maslo s cukrom a Vanilínovým cukrom, pridáme tvaroh a rum.
- Vychladnutý korpus pokrájame na rovnaké pásiky, ktoré striedavo s plnkou prekladáme do hlbšieho plechu v dvoch vrstvách.
- Necháme stuhnúť. Nakoniec povrch polejeme čokoládovou polevou.
Cesto
- 200 g Cake mix Liana
- 4 vajcia
- 100 g cukor
- 150 ml olej
- 50 ml mlieko
- 2 PL Kakao tmavé Liana
Tvarohový krém
- 750 g jemný tvaroh
- 200 g zmäknuté maslo
- 140 g práškový cukor
- 1 ks Vanilínový cukor Liana
- 2 PL rum
- Čokoládová poleva Liana
Produkty k receptu