- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepková nepečená jablková torta
 
            Bezlepková nepečená jablková torta
                    
                        
                        Trvanie: 01:00 (h:m)
                    
                    
                        
                    
                
                Pri tomto recepte sa opäť potvrdzuje pravidlo, že najjednoduchšie recepty sú tie najlepšie:)
                
                            Ingrediencie
                            
                                
                        
                            
                        
                            
                            Vytlačiť recept
                        
                        
                            
                            Zdieľať na facebooku
                        
                    - bezlepkové piškóty
- 1 kg jabĺk
- 100 g kryštálový cukor
- 300 ml voda
- 2 ks Zlatý krém Liana
Šľahačka
- 1 ks (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
- 150 ml mlieko
- 2 lyžice práškový cukor
1.  Jablká očistíme, ošúpeme a nastrúhame. Pridáme cukor, 100 ml vody a uvaríme do mäkka.
2.  Zlatý krém rozmiešame vo zvyšnej vode a za stáleho miešania prilejeme k vriacim jablkám.
3.  Vrstvíme do tortovej formy striedavo jablká a piškóty.
4.  Necháme vychladnúť. Pred podávaním ozdobíme vyšľahaným Šľahačkovým potešením a nastrúhanou čokoládou.
Dobrý tip:
Pre rýchlejšiu prípravu namiesto jabĺk môžeme použiť jablkové pyré.
Dobrý tip 2:
Bezlepkové piškóty pripravíme podľa nášho receptu https://www.lianasro.sk/nase-recepty/bezlepkove-domace-piskoty
                                Pridať hodnotenie
                                    
                            
                        
                    Ingrediencie
                    
                    
                
                    
                    Vytlačiť recept
                
                
                    
                    Zdieľať na facebooku
                
            - bezlepkové piškóty
- 1 kg jabĺk
- 100 g kryštálový cukor
- 300 ml voda
- 2 ks Zlatý krém Liana
Šľahačka
- 1 ks (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
- 150 ml mlieko
- 2 lyžice práškový cukor
Produkty k receptu
 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                                         
                                     
                                     
                                     
                                    