Mramorová hrnčeková bezlepková bábovka

  • Na váženie surovín nie je potrebná váha, postačí obyčajný hrnček! Efekt mramorovej bábovky získame striedavým nalievaním svetlého a tmavého cesta.
pre recept na Mramorovú hrnčekovú bábovku s klasickou pšeničnou múkou kliknite sem.
Bezlepková mramorová hrnčeková bábovka
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:50
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

2 hrnčeky Cake mix Liana
1 hrnček cukor práškový
1 a ¼ hrnčeka mlieko
¾ hrnčeka olej
3 vajcia
1 PL Kakao tmavé Liana
 
Ďalej potrebujeme:
hrnček s objemom 250 ml

 

Postup

1. Vajíčka s cukrom vyšľaháme do peny cca 3 minúty. Pridáme ¾ hrnčeka oleja, 1 a ¼ hrnčeka mlieka a už len ručne vmiešame Cake mix.
 
2. Z cesta oddelíme necelú polovicu do druhej nádoby. V 2 PL mlieka rozmiešame 1 PL Kakaa a primiešame do oddelenej menšej časti.
 
3. Do silikónovej formy na bábovku vrstvíme biele a tmavé cesto. Pečieme pri 170°C 45 - 50 minút.
 
Dobrý tip:
Ak použijeme silikónovú formu na bábovku netreba ju vytierať žiadnym tukom.
 
 
 
 
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.