Bezlepková čokoládová bábovka s vlašskými orieškami

Bezlepková čokoládová bábovka s vlašskými orieškami

Trvanie: 01:30 (h:m) Porcie: 16 (ks)
Tejto sladkej bombe podľahnú všetci :)
Ingrediencie
Cesto
Čokoládová poleva
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. V hrnci rozpustíme maslo, pridáme nalámanú čokoládu a miešaním ju roztopíme. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, do ktorého pridáme kryštálový cukor. Žĺtky vyšľaháme s práškovým a Vanilínovým cukrom. Postupne pridáme nastrúhanú citrónovú kôru, roztopenú čokoládu, Cake mix, Kakao tmavé, orechy a tuhý sneh z bielkov.
  2. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy na bábovku a upečieme pri 170°C 50 - 55 minút.
  3. Bábovku necháme vo forme vychladnúť a potom ju vyklopíme.
  4. Nad parou rozpustíme suroviny na polevu a polejeme bábovku.

Dobrý tip:
Klasickú verziu receptu s pšeničnou múkou pripravíme zámenou Cake mix Liana za 150 g polohrubej múky a pridáme 1 vrecko Kypriaceho prášku do pečiva Liana.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto
Čokoládová poleva
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné