Nadýchaná bezlepková bublanina s ovocím, ktoré nikdy nespadne na dno

  • V tejto fantastickej bublanine ovocie či už čerstvé, zavárané alebo mrazené nikdy nespadne na dno.
pre recept na Bezlepkový hrnčekový koláč s ovocím kliknite sem.
Bezlepková bublanina
  • 88
    hodnotenie
  • Trvanie
    01:00
    (h:m)
  • Porcie
    36
    (ks)

Ingrediencie

5 ks vajíčka
400 g Cake mix Liana
150 ml olej
150 ml mlieko
230 g práškový cukor

 
1 vrecko Vanilínový cukor Liana 
ovocie podľa chuti: čerešne, višne, marhule...
 
 

 

 

 

Postup

1. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh. Žĺtky a práškový cukor vyšľaháme do peny asi 10 minút. Počas šľahania pridáme olej, mlieko a šľaháme ďalších 10 minút. Ručne vmiešame Cake mix a tuhý sneh z bielkov.
 
2. Cesto vylejeme na vymastený plech posypaný Cake mix. Na vrch poukladáme ovocie podľa chuti a pečieme pri 180°C cca 35 minút.
 
3.  Ihneď po upečení posypeme Vanilínovým cukrom.
 
 

 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

88
Počet hodnotení: 6
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.