Bezlepková bábovka zo Zlatého krému Liana
- 4 vrecká Zlatý krém Liana
- 4 vajcia
- ½ vrecka Kypriaci prášok do pečiva Liana
- ¾ hrnčeka cukor práškový
- ¾ hrnčeka olej
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 1 PL Kakao tmavé Liana
- maslo na vymastenie formy
- kokos na vysypanie formy
- práškový cukor na posypanie bábovky
- Vajíčka vyšľaháme s Vanilínovým a práškovým cukrom do peny, pridáme olej a prešľaháme. V miske zmiešame Zlaté krémy s kypriacim práškom a jemne vmiešame do vyšľahanej peny.
- Bábovkovú formu vymastíme a vysypeme kokosom. 1/3 cesta odoberieme a zmiešame s Kakaom tmavým. Do formy nalejeme cestá a pečieme pri 170°C cca 60 minút. Necháme vychladnúť a pred podávaním posypeme cukrom.
- 4 vrecká Zlatý krém Liana
- 4 vajcia
- ½ vrecka Kypriaci prášok do pečiva Liana
- ¾ hrnčeka cukor práškový
- ¾ hrnčeka olej
- 1 vrecko Vanilínový cukor Liana
- 1 PL Kakao tmavé Liana
- maslo na vymastenie formy
- kokos na vysypanie formy
- práškový cukor na posypanie bábovky
Produkty k receptu