Bezlepková bábovka zo Zlatého krému Liana

Bezlepková bábovka zo Zlatého krému Liana

Trvanie: 00:20 (h:m) Porcie: 15 (ks)
Jednoduchá bábovka zo Zlatého krému Liana.
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Vajíčka vyšľaháme s Vanilínovým a práškovým cukrom do peny, pridáme olej a prešľaháme. V miske zmiešame Zlaté krémy s kypriacim práškom a jemne vmiešame do vyšľahanej peny.
  2. Bábovkovú formu vymastíme a vysypeme kokosom. 1/3 cesta odoberieme a zmiešame s Kakaom tmavým. Do formy nalejeme cestá a pečieme pri 170°C cca 60 minút. Necháme vychladnúť a pred podávaním posypeme cukrom.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.