Bezlepková a bezvaječná mrvenička do polievky
play

Bezlepková a bezvaječná mrvenička do polievky

  1. Z universal mixu, soli a vody ručne vypracujeme cesto.
  2. Pripravené cesto zabalíme do potravinárskej fólie alebo mikroténového vrecka a necháme 2 hodiny v mrazničke stuhnúť.
  3. Stuhnuté cesto postrúhame na rovnomerne po podložke. Zľahka pomúčime ryžovou múkou a necháme chvíľu presušiť, kým zovrie voda.
  4. Varíme v osolenej vriacej vode 2-3 minúty.
  5. Mrveničku scedíme a schladíme v studenej vode.
Pridať hodnotenie
* * *

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné