- Home
- Delicious recipes
- Rýchla plnka do torty rôznych chutí (na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar)
Rýchla plnka do torty rôznych chutí (na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar)
pre recept na Bezlepkový piškótový korpus alebo muffiny
- 100 g Stužovač šľahačky Liana podľa obľúbenej chuti na www.liana.sk
- voda - množstvo podľa návodu
- 500 ml rastlinná šľahačka
JAHODOVÁ PLNKA:
500 ml rastlinnej šľahačky vyšľaháme do polotuha. Stužovač rozmiešame v 100 ml vlažnej vody a ihneď zašľaháme do polovyšľahanej šľahačky. V prípade potreby rozriedime s 20 ml mlieka alebo vody.
ČOKOLÁDOVÁ PLNKA:
500 ml rastlinnej šľahačky vyšľaháme do polotuha. Stužovač rozmiešame v 100 ml vlažnej vody a zašľaháme do polovyšľahanej šľahačky. V prípade potreby rozriedime s 20 ml mlieka alebo vody.
KORPUS (recept na našej stránke):
Pripravený korpus prekrojíme na polovicu. Potrieme džemom alebo ovocím v želé a nanesieme plnku. Podobne postupujeme aj v ďalších poschodiach a plníme podľa chuti. Vrchnú časť ako aj boky uhladíme stužovačom a ozdobíme.
Dobrý tip:
Lahodnú ľahkú plnku môžeme použiť aj na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar ...
- 100 g Stužovač šľahačky Liana podľa obľúbenej chuti na www.liana.sk
- voda - množstvo podľa návodu
- 500 ml rastlinná šľahačka
Products to recipe