Bezlepkový piškótový korpus a muffiny z Cake mix
play

Vláčne bezlepkové muffiny a základný recept na bezlepkové piškótové cesto

Duration: 00:40 (h:m) Portions: 1 (pcs)
základný recept na piškótový korpus na tortu alebo zákusky
Ingredients
  • 230 g Cake mix Liana
  • 150 ml voda
  • 50 ml olej
  • 4 vajíčka
  • 150 g práškový cukor
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Bielky vyšľaháme do peny. Pridáme žĺtky, práškový cukor, olej a vodu. Postupne pridáme už len ručne vareškou Cake mix.
  2. Z pripraveného cesta naplníme do polovice košíčky na muffiny alebo vylejeme do formy na korpus.
  3. Korpus pečieme pri 165°C 25 minút, muffiny 10 - 12 minút.

Dobrý tip:
Tento recept je vhodný aj na bábovku.

Dobrý tip 2:
Kakaový korpus alebo muffiny pripravíme tak, že zameníme 30 g Cake mix za 30 g Kakaa tmavého Liana.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
  • 230 g Cake mix Liana
  • 150 ml voda
  • 50 ml olej
  • 4 vajíčka
  • 150 g práškový cukor
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné