Trasená torta s ovocím

Trasená torta s ovocím

Trvanie: 00:15 (h:m) Porcie: 12-16 (ks)
takto pripravíte rýchlu tortu alebo rýchly zákusok...neskutočná dobrota
Ingrediencie
  • Tortový korpus alebo upečená piškóta.
Plnka
  • 250 g kyslá smotana
  • 312 g mandarinkový alebo iný ovocný kompót
  • 50 ml mlieko
  • 80 g Vanilkový cukrársky krém za studena
  • 1-2 lyžice tvaroh jemný
  • 2 lyžice cukor práškový
Šľahačka
  • 1 ks smotana na šľahanie (200-250 g)
  • 1 ks kyslá smotana (200 g)
  • 1 ks Vanilínový cukor Liana
  • 1-2 PL práškový cukor
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

1. Všetky suroviny na plnku dáme do jednej nádoby, ktorú uzatvoríme pokrievkou a trasieme asi 1 minútu do premiešania všetkých surovín. Nakoniec môžeme ešte vareškou dôkladnejšie premiešať.
2. Natrieme na upečený korpus (lepkový alebo bezlepkový).
3. Vyšľaháme smotanu na šľahanie, primiešame kyslú smotanu a cukor.
4. Šľahačku natrieme na plnku. Dáme na cca 1 hodinu do chladničky stuhnúť.
5. Ozdobíme postrúhanou čokoládou.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
  • Tortový korpus alebo upečená piškóta.
Plnka
  • 250 g kyslá smotana
  • 312 g mandarinkový alebo iný ovocný kompót
  • 50 ml mlieko
  • 80 g Vanilkový cukrársky krém za studena
  • 1-2 lyžice tvaroh jemný
  • 2 lyžice cukor práškový
Šľahačka
  • 1 ks smotana na šľahanie (200-250 g)
  • 1 ks kyslá smotana (200 g)
  • 1 ks Vanilínový cukor Liana
  • 1-2 PL práškový cukor
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?