Jablká pod perinkou

0:45 (h:m)
1:05 (h:m)
Jabĺčka posypané škoricovým cukrom ponorené do vanilkovej plnky zo Zlatého krému Liana.
Ingrediencie
Cesto
Plnka jablková
Plnka pudingová
Ďalej potrebujeme
  • malá forma 12 x 30 cm alebo na väčší plech 3 -násobná dávka surovín

Nakúpiť Liana produkty z receptu

Postup
  1. V miske zmiešame všetky suroviny na cesto. Necháme odležať v chladničke.
  2. Očistené jablká prekrojíme na polovice a posypeme škoricovým cukrom.
  3. Cesto rozdelíme na 2 časti v pomere 2:1. Rozvaľkáme na papieri na pečenie alebo silikónovej podložke a prenesieme do formy / na plech.
  4. Uvaríme puding z mlieka, Zlatého krému a cukru. Puding vylejeme na cesto a na puding uložíme polovice jabĺk posypené škoricovým cukrom.
  5. Rozvaľkáme druhú menšiu polovicu cesta opäť na papieri na pečenie a zakryjeme puding s jablkami. Upečieme v rúre pri teplote 175°C 20 - 30 minút.

Dobrý tip:
Bezlepkovú verziu pripravíme zámenou polohrubej múky za 200 g Universal mix Liana alebo Cake mix Liana a vynecháme kypriaci prášok do pečiva.

Ohodnotiť recept

Prihláste sa, ak chcete pridať hodnotenie.

Ingrediencie
Cesto
Plnka jablková
Plnka pudingová
Ďalej potrebujeme
  • malá forma 12 x 30 cm alebo na väčší plech 3 -násobná dávka surovín

Nakúpiť Liana produkty z receptu


Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Zásady používania cookies

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.