Bezlepkový perníkový zákusok

  • Obľúbený perník vo vylepšenej verzii.
Pre recept na Rýchly bezlepkový perník kliknite sem.
Bezlepkový perníkový zákusok
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:40
    (h:m)
  • Porcie
    36
    (ks)

Ingrediencie

5 ks vajce
6 PL Fine mix Liana
5 PL cukor práškový
2 PL olej
2 PL vlažná voda
250 g gaštanové pyré
300 ml rastlinná šľahačka
2-3 PL cukor práškový 
380 g jahody v želé
Ďalej potrebujeme:
Nastrúhaná čokoláda Liana 70%

Postup

1. Vajcia s cukrom vyšľaháme do tuhej peny. Postupne pridáme vodu, olej a vareškou vmiešame múku. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme na 180°C približne 15-20 minút. Necháme vychladnúť.
 
2. Mrazené gaštanové pyré nastrúhame na hrubom strúhadle, pridáme rastlinnú šľahačkovú smotanu a vyšľaháme do tuha. Podľa potreby dosladíme práškovým cukrom.
 
3. Na upečený korpus natrieme jahodové želé, potom pripravený krém a necháme v chladničke stuhnúť aspoň dve hodiny. Pred podávaním nastrúhame na vrch čokoládu.
 
 
 
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.