Bezlepkový mrkvový koláč so šľahačkou
Cesto
- 350 g Cake mix Liana
- 350 g mrkva
- 150 g cukor
- 150 ml olej
- 4 vajcia
- 2 vrecká Škoricový cukor Liana
Plnka
- 300 ml mlieko
- 250 g tvaroh
- 2 vrecká (60g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
- 40g Vanilínový cukor Liana
- 2 PL cukor
- ovocie, čokoláda na ozdobu
- Mrkvu nastrúhame na hrubo. Pridáme k nej cukor, škoricový cukor, vajíčka, olej a vymiešame. Postupne zamiešame Cake mix a vypracujeme hustejšie cesto.
- Plech vystelieme papierom na pečenie a rovnomerne rozotrieme cesto. Pečieme pri 180°C cca 30 minút.
- Šľahačkové potešenie s cukrom vyšľaháme do tuha v studenom mlieku. Potom pridáme tvaroh. Plnku natrieme na vychladnuté cesto a vrch dozdobíme ovocím a čokoládou. Necháme stuhnúť.
Cesto
- 350 g Cake mix Liana
- 350 g mrkva
- 150 g cukor
- 150 ml olej
- 4 vajcia
- 2 vrecká Škoricový cukor Liana
Plnka
- 300 ml mlieko
- 250 g tvaroh
- 2 vrecká (60g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
- 40g Vanilínový cukor Liana
- 2 PL cukor
- ovocie, čokoláda na ozdobu
Produkty k receptu