Bezlepkový mrkvový koláč so šľahačkou

  • Mrkva je vďačná zelenina, ktorá sa dá využiť nie len pri varení, ale pripravíte z nej aj chutné koláče.
pre recept na Bezlepkový mrkvový linzer s tvarohom kliknite sem.
Bezlepkový mrkvový koláč so šľahačkou
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:30
    (h:m)
  • Porcie
    26
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
350 g Cake mix Liana
350 g mrkva
150 g cukor
150 ml olej
4 vajcia
2 vrecká Škoricový cukor Liana
 
Plnka:
300 ml mlieko
250 g tvaroh
2 vrecká Šľahačkové potešenie Liana
2 vrecká Vanilínový cukor Liana
2 PL cukor
ovocie, čokoláda na ozdobu

 

 

 

Postup

1. Mrkvu nastrúhame na hrubo. Pridáme k nej cukor, škoricový cukor, vajíčka, olej a vymiešame. Postupne zamiešame Cake mix a vypracujeme hustejšie cesto.
 
2. Plech vystelieme papierom na pečenie a rovnomerne rozotrieme cesto. Pečieme pri 180°C cca 30 minút.
 
3. Šľahačkové potešenie s cukrom vyšľaháme do tuha v studenom mlieku. Potom pridáme tvaroh. Plnku natrieme na vychladnuté cesto a vrch dozdobíme ovocím a čokoládou. Necháme stuhnúť.
 

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa Imrich Goliaš - LIANA-GOLF
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.