Bezlepkový dobošový rez

Bezlepkový dobošový rez

Trvanie: 04:00 (h:m) Porcie: 33 (ks)
Ingrediencie
Cesto 6 krát
Plnka
Čokoládová poleva
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. 1. Bielky vyšľaháme s cukrom do hustého snehu.
  2. 2. Pridáme rozmiešané žĺtky a mixujeme ďalej.
  3. 3. Ručne domiešame Cake mix.
  4. 4. Natrieme na plech (28x38cm) vystlaný papierom na pečenie v tenkej vrstve čo najrovnejšie.
  5. 5. Pečieme pri teplote 200 °C cca 10 minút.
  6. 6. Necháme vychladnúť na papieri na pečenie alebo papier stiahneme z koláča dole.

Postup plnka:

  1. 1. Nad parou šľaháme celé vajcia s cukrom dovtedy až začne hmota trocha páliť.
  2. 2. Odstavíme, pridáme kakao tmavé, čokoládu 70%,, maslo a všetko spolu vymixujeme.
  3. 3. Plnku rozdelíme na 5 častí a ihneď natierame na pláty.
  4. 4. Na vrchný plát položíme papier na pečenie a na chvíľu zaťažíme plechom s ťažiskom a necháme vychladnúť.
  5. 5. Polejeme čokoládovou polevou rozpustenou nad parou.
  6. 6. Nakrájame na rezy.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Cesto 6 krát
Plnka
Čokoládová poleva
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné