Bezlepkové mušličky

Pre recept na Bezlepkové plnené oriešky kliknite sem.
Bezlepkové mušličky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    20
    (ks)

Ingrediencie

Cesto:
120 g Cake mix Liana
100 g rastlinné maslo
50 g cukor práškový
50 g mleté vlašské orechy
1 PL Kakao tmavé Liana
 
Plnka:
200 ml sójové mlieko
1 vrecko Zlatý krém Liana
1 vrecko Vanilínový cukor Liana
120 g rastlinný tuk na krémy
120 g cukor práškový
2 PL mandľový likér 
 
Na dozdobenie:
med + pár kvapiek vody
1 PL Kokos strúhaný jemný Liana
cukrársky posyp - napr. perličky

 

Postup

1. Suroviny na cesto zmiešame a vypracujeme cesto, ktoré zabalené vo fólii necháme 1-2 hod. oddýchnuť v chladničke. Pripravené formičky jemne vymastíme olejom alebo tukom.
 
2. Cesto vtláčame do formičiek až po okraj. Pečieme na 180°C  cca 20 minút. Ešte horúce mušličky vyberieme z formičiek a necháme vychladnúť.
 
3. Z mlieka, Zlatého krému a vanilínového cukru uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť za občasného miešania. Tuk spolu s práškovým cukrom vyšľaháme do peny. Postupne zašľaháme vychladnutý puding a likér.
 
4. Krém nanášame pomocou cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou na spodný diel mušličky. Vrchný diel potrieme medom s trochou vody a okraj obalíme v kokose. Do stredu mušličky vložíme perličku.
 
 
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.