Bezlepkové madlenky

  • Jemný a rýchly francúzsky dezert v bezlepkovej verzii.
Bezlepkové madlenky
  • 0
    hodnotenie
  • Trvanie
    -
    (h:m)
  • Porcie
    -
    (ks)

Ingrediencie

2 ks vajce
100 g cukor kryštálový
štipka soli
100 g Cake mix Liana
1 PL Poleva citrónová Liana
100 g maslo
 
Ďalej potrebujeme:
cukor práškový
mlieko

Postup

1. Vajcia vyšľaháme s kryštálovým cukrom do peny. Pridáme citrónovú polevu a maslo, postupne zašľaháme Cake mix Liana. Podľa potreby môžeme cesto zriediť 1-2 PL mlieka.
 
2. Formu na madlenky plníme do 2/3 pomocou cukrárskeho vrecka. Povrch uhladíme a pečieme pri 150-160°C 20 minút.
 
3. Formu otočíme hore dnoma necháme vychladnúť.
 
4. Na záver ich môžeme posypať práškovým cukrom.
 
Dobrý tip:
Namiesto originál formy na madlenky môžeme použiť formu na medvedie labky.
 
 
 
 
 

Produkty k receptu

Čo si myslíte o tomto recepte?

0
Počet hodnotení: 0
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.