Bezlepková SACHER torta
play

Bezlepková SACHER torta

Trvanie: 00:40 (h:m)
Viedenská bezlepková sacherová torta - tá najlepšia a najjednoduchšia torta s marhuľovým džemom a čokoládovou polevou na vaše rodinné oslavy.
Ingrediencie
Kakaový piškótový korpus
Dodatky
  • marhuľový džem
  • 200 g Čokoláda Liana 70%
  • 50-80 g stužený rastlinný tuk
  • 2 PL mlieko
  • 2 PL olej
  • čokoládové hobliny

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Vyšľaháme bielka, pridáme cukor a prešľaháme, následne po jednom žĺtky, postupne vlažnú vodu a olej. Nakoniec zľahka primiešame Cake mix s preosiatým kakaom.
  2. Vylejeme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie. Upečieme pri teplote 180 °C asi 20-25 minút.
  3. Vychladnutý korpus prerežeme na polovicu, spodný korpus nahrubo natrieme horúcim marhuľovým džemom. Prikryjeme druhým korpusom, ktorý tiež potrieme džemom aj po okrajoch celej torty.
  4. Nakoniec celú tortu aj boky oblejeme roztopenou čokoládovoou polevou. Necháme stuhnúť.
  5. Dozdobíme podľa vlastnej fantázie.
Pridať hodnotenie
* *
Ingrediencie
Kakaový piškótový korpus
Dodatky
  • marhuľový džem
  • 200 g Čokoláda Liana 70%
  • 50-80 g stužený rastlinný tuk
  • 2 PL mlieko
  • 2 PL olej
  • čokoládové hobliny

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné