- Domov
- Chutné recepty
- Bezlepková SACHER torta

Bezlepková SACHER torta
Trvanie: 00:40 (h:m)
Viedenská bezlepková sacherová torta - tá najlepšia a najjednoduchšia torta s marhuľovým džemom a čokoládovou polevou na vaše rodinné oslavy.
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Kakaový piškótový korpus
- 200 g Cake mix Liana
- 180 g cukor
- 25 g Kakao tmavé Liana
- 4 vajcia
- 100 ml vlažná voda
- 150 ml olej
Dodatky
- marhuľový džem
- 200 g Čokoláda Liana 70%
- 50-80 g stužený rastlinný tuk
- 2 PL mlieko
- 2 PL olej
- čokoládové hobliny
- Vyšľaháme bielka, pridáme cukor a prešľaháme, následne po jednom žĺtky, postupne vlažnú vodu a olej. Nakoniec zľahka primiešame Cake mix s preosiatým kakaom.
- Vylejeme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie. Upečieme pri teplote 180 °C asi 20-25 minút.
- Vychladnutý korpus prerežeme na polovicu, spodný korpus nahrubo natrieme horúcim marhuľovým džemom. Prikryjeme druhým korpusom, ktorý tiež potrieme džemom aj po okrajoch celej torty.
- Nakoniec celú tortu aj boky oblejeme roztopenou čokoládovoou polevou. Necháme stuhnúť.
- Dozdobíme podľa vlastnej fantázie.
Pridať hodnotenie
Ingrediencie
Tovar do košíka
Vytlačiť recept
Zdieľať na facebooku
Kakaový piškótový korpus
- 200 g Cake mix Liana
- 180 g cukor
- 25 g Kakao tmavé Liana
- 4 vajcia
- 100 ml vlažná voda
- 150 ml olej
Dodatky
- marhuľový džem
- 200 g Čokoláda Liana 70%
- 50-80 g stužený rastlinný tuk
- 2 PL mlieko
- 2 PL olej
- čokoládové hobliny
Produkty k receptu