Piškótová bezlepková roláda (jemná ako pavučinka)

  • Piškótová roláda jemná ako pavučinka.
Bezlepková roláda
  • 75
    hodnotenie
  • Trvanie
    00:20
    (h:m)
  • Porcie
    15
    (ks)

Ingrediencie

5 PL Cake mix Liana
5 PL cukor práškový
5 ks vajcia
 
Ďalej potrebujeme:
džem, čokoládovo - orieškový krém
 

 

 

 

 

Postup

1. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh. Žĺtky s práškovým cukrom vyšľaháme do peny. Ručne vmiešame Cake mix a pridáme tuhý sneh z bielkov.
 
2. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme pri 180°C 10 minút. 
 
3. Ihneď po upečení odstránime papier na pečenie, zrolujeme a necháme vychladnúť.
 
4. Roládu môžeme rozdeliť na 2 časti. Jednu časť potrieme džemom a druhú čokoládovo - orieškovým krémom. Posypeme práškovým cukrom a pokrájame.
 
 
 

 

Čo si myslíte o tomto recepte?

75
Počet hodnotení: 2
Používaním stránok prevádzkovateľa LIANA GOLIAŠ s.r.o.
súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.
Viac informácií.