Rýchly bezlepkový perník s acidkom
play

Rýchly bezlepkový perník s acidkom

Duration: 0:45 (h:m)
Nemáte čas na vypekanie komplikovaných zákuskov? Náš bezlepkový perník budete do hodiny servírovať.
Ingredients
  • 300 g Fine mix Liana
  • 2 ks vajce (L)
  • 180 g kryštálový cukor
  • 100 ml olej
  • 320 ml acidofilné mlieko/ kefír
  • 3 PL džem

Podľa chuti

  • kúsky čokolády
  • drvené orechy
  • sušené hrozienka
  • mak
  • kokos

 

Plech: 26x25 cm

Print recipe Share on Facebook
  1. Zmiešame vajíčka, cukor, olej, acidofilné mlieko, ľubovoľný džem a Fine mix.
  2. Všetko spolu prešľaháme.
  3. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  4. Pečieme pri teplote 175°C 15 - 20 minút.
  5. Perník krájame vychladnutý.
  6. Vrch buď posypeme práškovým cukrom alebo potrieme džemom, prípadne polejeme roztopenou čokoládou a posypeme kokosom.

 

Dobrý tip:
Z tohto cesta pripravíme tiež perníkové muffiny.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
  • 300 g Fine mix Liana
  • 2 ks vajce (L)
  • 180 g kryštálový cukor
  • 100 ml olej
  • 320 ml acidofilné mlieko/ kefír
  • 3 PL džem

Podľa chuti

  • kúsky čokolády
  • drvené orechy
  • sušené hrozienka
  • mak
  • kokos

 

Plech: 26x25 cm

Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné