Mliečny rez s čokoládou

Mliečny rez s čokoládou

Rýchla maškrta pre najmenších.
Ingredients
Piškóta
Smotanová plnka
  • 150 ml mlieko
  • 1 vrecko (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
  • 2 PL cukor práškový
  • 30 ml voda
  • 10 g Želatína číra Liana
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme kakao a zľahka vmiešame sneh z bielkov. Plech potrieme olejom, uložíme papier na pečenie, ktorý tiež potrieme olejom. Vylejeme cesto a pečieme pri 180°C 12 minút. Necháme vychladnúť.
  2. Želatínu nasypeme do horúcej vody a vyšľaháme do rozpustenia. Šľahačkové potešenie s práškovým cukrom vyšľaháme v mlieku a ihneď vlejeme za stáleho šľahania želatínu. Podľa chuti môžeme pridať 2 PL jemného tvarohu alebo jogurtu a na dochutenie trochu rumu.
  3. Z piškóty stiahneme papier na pečenie, prekrojíme na 2 časti, na jednu časť natrieme plnku a priložíme druhou časťou. Jemne pritlačíme a dáme do chladničky stuhnúť.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Piškóta
Smotanová plnka
  • 150 ml mlieko
  • 1 vrecko (30g) Šľahačkové potešenie Liana/šľahačka v prášku
  • 2 PL cukor práškový
  • 30 ml voda
  • 10 g Želatína číra Liana
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné