Jemný perník s exkluzívnym pudingom

Jemný perník s exkluzívnym pudingom

Časť múky sme nahradili PUDINGOM TMAVÁ ČOKOLÁDA Liana a vznikol z toho tento úžasný jemný perník.
Ingredients
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1.  Všetky suroviny spolu vyšľaháme. My sme časť múky nahradili 1 vreckom Puding TMAVÁ ČOKOLÁDA Liana.
  2. Podľa chuti môžeme pridať sušené ovocie, sekané orechy, kokos, kúsky čokolády...
  3. Pečieme na vymastenom a hrubou múkou vysypanom plechu pri teplote 175°C 20 - 25 minút.

Dobrý tip:
Upečený perník potrieme Citrónovou polevou Liana alebo lekvárom.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné