Dobošový rez

Dobošový rez

Dobošový rez, kto by ho nepoznal? Mňam...

Bez lepku pre recept na Bezlepkový dobošový rez

Ingredients
Cesto
Plnka
  • 1 L mlieko
  • 10 PL (kopcovitá) hrubá múka
  • 6 PL kryštálový cukor
  • 3 Vanilínový cukor Liana
  • 200 g horká čokoláda
  • 350 g maslo
  • čokoládová poleva
  • 2 PL kakao
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Zo surovín si vypracujeme hladké cesto a rozdelíme na približne 5-6 rovnaké časti. Každé cesto rozvaľkáme a upečieme na opačnej strane plechu.

Mlieko, múku, kryštálový cukor a vanilínový cukor uvaríme. Ešte do horúceho pudingu vmiešame kakao a čokoládu. Maslo vyšľaháme a po lyžiciach opatrne vmiešame vychladnutý puding na hladký krém. Natierame a skladáme postupne jednotlivé pláty na seba a vrchný len tenko pretrieme a polejeme čokoládovou polevou. Podľa chuti môžeme jeden či dva pláty pred nanesením plnky natrieť džemom. Necháme na chladnom mieste postáť aby zmäkol.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
Plnka
  • 1 L mlieko
  • 10 PL (kopcovitá) hrubá múka
  • 6 PL kryštálový cukor
  • 3 Vanilínový cukor Liana
  • 200 g horká čokoláda
  • 350 g maslo
  • čokoládová poleva
  • 2 PL kakao
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné