Bezlepkový monkey bread

Bezlepkový monkey bread

Duration: 01:45 (h:m)
Pôvodom židovské sladké pečivo si získalo mnohých z nás! Cesto obalené v škoricovom cukre a orechoch sa podáva ešte vlažné, vtedy je chuť najlepšia.
Ingredients
Cesto
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 150 ml mlieko
  • 80 ml voda
  • 30 g práškový cukor
  • 20 g roztopené maslo
  • 15 g droždie
  • 1 KL cukor kryštálový (na kvások)
Obaľovanie
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Z vlažného mlieka, lyžičky cukru a droždia pripravíme kvások. Necháme asi 10 minút nakvasiť na teplom mieste.
  2. Do kuchynského robota dáme zvyšné suroviny, prilejeme nakysnutý kvások z droždia a vypracujeme cesto. Necháme kysnúť cca 60 minút.
  3. Pracovnú dosku pomúčime, cesto premiesime a vyvaľkáme plát hrubý 1 cm. Narežeme obdĺžniky a vypracujeme guľôčky. Guľôčky namočíme do roztopeného masla a obalíme v zmesi škoricového cukru a orechov. Ukladáme do silikónovej formy a necháme kysnúť 20 minút.
  4. Rúru vyhrejeme na 220°C a pečieme 10 minút. Potom teplotu znížime na 190°C a dopečieme 20 - 25 minút. Upečené necháme aspoň 5 minút postáť a potom vyklopíme z formy. Podávame vlažné.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
  • 300 g Bakery mix Liana
  • 150 ml mlieko
  • 80 ml voda
  • 30 g práškový cukor
  • 20 g roztopené maslo
  • 15 g droždie
  • 1 KL cukor kryštálový (na kvások)
Obaľovanie
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné