Bezlepkový lístkový krémeš
play

Bezlepkový lístkový krémeš

Duration: 2:00 (h:m) Portions: 16 (pcs)
Ingredients

Cesto

Krém

Print recipe Share on Facebook
  1. Maslo nastrúhame, pridáme jemný tvaroh/ ricottu/nátierkové maslo, Bakery mix, Cake mix, soľ a ručne vypracujeme cesto.
  2. Zabalíme do potravinárskej fólie a odložíme na minimálne 3-5 hodín do chladničky.
  3. Cesto rozdelíme na dve časti. Vyvaľkáme na pomúčenej pracovnej doske na tenko.
  4. Uložíme na plech a a pred pečením popicháme vidličkou. Každý plát pečieme 12 - 15 minút pri 200 - 220°C do zlatista. Po upečení necháme vychladnúť.
  5. Pripravíme krém: Mlieko dáme variť. Vo zvyšnom mlieku rozmiešame žĺtky,  40 g Vanilínového cukru, Zlatý krém a kryštálový cukor. Uvaríme hustý puding. Bielky vyšľaháme, pridáme 20 g vanilínového cukru a prešľaháme.
  6. Do ešte horúceho pudingu primiešame vyšľahaný sneh z bielkov. 
  7. Nanesieme na upečený plát a necháme vychladnúť.
  8. Do smotany na šľahanie pridáme 1- 2 PL práškového cukru a vyšľaháme. Vyšľahanú šľahačku nanesieme na puding a prikryjeme pokrájanými kockami z druhého plátu.
  9. Necháme odstáť v chlade, ideálne cez noc.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients

Cesto

Krém

Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné