Bezlepkový dokonalý krakowský sernik

Bezlepkový dokonalý krakowský sernik

Duration: 00:60 (h:m) Portions: 12 (pcs)
Na chrumkavé predpečené cesto sa nanesie poriadna dávka tvarohovej masy, ktorá je zdobená krehkou mriežkou.
Ingredients
Cesto
Tvarohová masa
Ďalej potrebujeme
  • pohár s objemom 250 ml
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Suroviny zmiešame v miske a vypracujeme cesto. Necháme ho odležať cca 30 minút a následne cesto rozdelíme na väčšiu a menšiu časť. Vyvaľkáme, väčšu časť položíme na vymastený plech, popicháme vidličkou a v rúre predpečieme pri 200°C 10 minút.
  2. Plnku pripravíme vyšľahaním žĺtkov, práškového a vanilínového cukru a masla. Vareškou primiešame smotanu, Zlatý krém, tvaroh, citrónovú polevu a kôru, namočené hrozienka vo vode alebo v rume a tuhý sneh. Natrieme na predpečené cesto. Menšiu časť cesta vyvaľkáme a porežeme na 1 cm pásiky, z ktorých urobíme mriežku na koláči. Pečieme pri 180°C 20 - 25 minút do zlatista.
  3. Upečený koláč posypeme cukrom a necháme vychladnúť.

Dobrý tip:
Pre klasickú verziu receptu s pšeničnou múkou zameníme Cake mix Liana a Universal mix Liana za 300 g hladkej múky.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Cesto
Tvarohová masa
Ďalej potrebujeme
  • pohár s objemom 250 ml
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné